BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ & BRIDE TO BE!

Merhabalar herkese :)

Havaların da yavaş yavaş ısınmaya başladığı şu günlerde düğün mevsiminin son hazırlıkları hızla devam ediyor olsa gerek. Tüm o koşuşturmanın içinde atlanılan ya da yeterince ilgilenilemeyen konulardan biri de Bekarlığa Veda Partisi:)

Düğün ve kına kadar eğlenceli geçen bir gece atlanmamalı bence :) Hadi hemen farklı bir fikir gelsin o zaman :)

Öncelikle ben bekarlığa veda partisinin kızlar ve erkekler olarak ayrı ayrı kutlanması gerektiğini savunanlardan değilim. Sonuçta bu parti biraz da hazırlık sürecinin yükünden kurtulup düğün öncesi kurtların döküldüğü bir gece. Bu nedenle bizim bekarlığa veda partimiz beraber oldu. Gayet de güzel oldu. :)

Düğünü yazın olanlar için geliyor öneri : Yatta Parti !










Bir gece kulübüne gidip loca kiralayarak kapalı, kalabalık, başkalarına bağımlı olduğunuz bir parti yerine püfür püfür boğaz havasında, o güzel manzarada sadece size ve arkadaşlarınıza özel bir ortamda, tamamen sizin isteklerinize göre şekillenen bir parti çok daha havalı :) Çalınacak şarkılardan, içkisine, çerezine kadar her şey sizin elinizde. Bunların sonucunda ve biz bize bir ortamda fazlaca eğlence de kaçınılmaz oluyor :)

Kişi sayınıza göre büyüklükte bir yat kiralayıp ekstra olarak dj, alkol, yemek , dansöz vb. hizmetleri satın alabiliyorsunuz. Turun süresine de yine siz karar veriyorsunuz. 

Gece kulübü ya da benzeri mekanlar yerine yat kiralamak daha farklı bir deneyim oluyor. ..

Bu konuya gelmişken bahsetmek istediğim bir şey daha var. Alırken kararsız kaldığım Bride To Be kostümüm.

 
























Tütü beyaz etek ve t-shirtten oluşan kombinimi hem bekarlığa veda partimde hem de kına ve düğün gününün gündüzünde giydim. Ve çok içime sindi.  

Eğer siz de böyle bir kıyafet düşünürseniz Trendyol Milla'nın Bride koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

En az bizim kadar eğlendiğiniz bir parti dilerim :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MAC 'te Gelin Makyajı

Kına Gecesi Ve Organizasyonu 'Adile Sultan Kasrı'